V E E L G E S T E L D E V R A G E N

VEELGESTELDE VRAGEN

01

Waar kan ik de tarieven vinden?

Je kunt de prijzen vinden op de investering pagina. Hierbij kun je kiezen uit 4 pakketten. Mochten jullie bijv. in het buitenland gaan trouwen, of een niet ‘standaard’ bruiloft hebben, dan stuur ik jullie graag een op maat gemaakte offerte toe. Stuur een mailtje via het contact formulier of naar info@iktrouwvanjou.com en ik zal hier zo snel mogelijk op terug komen.

02

Hoeveel uur heb ik nodig?

Het meest gebruikte aantal uren is tussen de 10-12 uur. Hierbij heb je een mooi verhaal van de hele dag vastgelegd!

03

Kunnen we kennismaken voordat we boeken?

Graag! Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen en koppels te ontmoeten en kom graag bij jullie langs. Als je buiten een straal van 30 minuten buiten Enschede woont vindt het gesprek plaats via Skype.

04

Hoeveel foto's krijgen wij van onze bruiloft?

Dit is afhankelijk van het aantal uren dat jullie mij boeken en hoe de dag eruit ziet. Het minimum aantal is 300 foto’s. Omdat ik graag wil dat jullie een geweldige herinnering overhouden aan de dag om op terug te kijken, zit hier geen max. aan.

05

Wij gaan trouwen in het buitenland. Is het dan ook mogelijk om jou als fotograaf te boeken?

Het antwoord is JAAA!!! Ik vind het een eer en super leuk om met jullie mee te reizen naar het buitenland. Daarbij heb ik ook al eerder bruiloften in het buitenland vast mogen leggen, en heb ik dus ook ervaring hiermee. Vul het contact formulier in voor meer informatie, of stuur een mailtje naar info@iktrouwvanjou.com voor een op maat gemaakte offerte.

06

Moeten we rekening houden met jou i.v.m. (avond)eten?

Dit is afhankelijk van het aantal uren dat jullie mij boeken. Wil je bijv. alleen het begin (1 uur) van het diner vastgelegd hebben, dan regel ik zelf wat op de terugweg naar huis!

Als ik ook voor het avondfeest geboekt wordt, heb ik natuurlijk nog extra energie nodig en zou ik ook graag een maaltijd mee willen eten, want van hard werken krijg je natuurlijk trek!
Ik verwacht niet om bij de andere gasten aan tafel te zitten, maar zolang het een plek is in de buurt, zodat ik deze tijd kan nemen om te rusten terwijl ik jullie ook in de gaten kan houden voor speciale momenten en speeches tijdens het diner.

07

Wanneer kan ik de foto's verwachten?

Binnen 10 werkdagen krijg je al een eerste selectie van +/- 20 foto’s van jullie bruiloft.

08

Er staat dat ik de foto's via een online galerij ontvang. Hoe werkt dit?

Jullie persoonlijke online galerij is te gebruiken nadat jullie de eerste selectie foto’s hebben ontvangen. Hier kunnen jullie de foto’s downloaden in hoge kwaliteit zonder watermerk of extra kosten. De galerij is beveiligd met een paswoord, zodat alleen jullie en de mensen waarmee jullie de foto’s willen delen hierbij kunnen. Je hebt zelfs de mogelijkheid een eigen gemaakte selectie foto’s te laten zien, als je bijv. niet alle foto’s van de dag wilt laten zien!

09

Hoe ver van te voren moeten we je boeken?

Dit verschilt. Vaak wordt een boeking zo’n 6-9 maand van te voren al vastgelegd. Dus hoe eerder jullie contact op nemen, hoe groter de kans is dat ik nog beschikbaar ben!

01 / 09